Τομέας Βιομηχανικής Διοίκησης & Επιχειρησιακής Έρευνας

Νέος Κύκλος Προγράμματος Κατάρτισης SAP S/4HANA

Ο νέος κύκλος του προγράμματος κατάρτισης «Υλοποιώντας την Αλυσίδα Αξίας μέσα από τη Χρήση του ERP Συστήματος SAP S/4 HANA» που υλοποιεί το Εργαστήριο Οργάνωσης Παραγωγής του ΕΜΠ μέσω του ΚΕΔΙΒΙΜ ΕΜΠ θα ξεκινήσει στις 24/1/2023 και θα διαρκέσει 8 εβδομάδες.

Η εκπαιδευτική διαδικασία περιλαμβάνει εβδομαδιαίες συναντήσεις με τους διδάσκοντες μέσω Microsoft Teams και πλήρες εκπαιδευτικό υλικό (βίντεο, παρουσιάσεις, σενάρια χρήσης) για την πρακτική εξάσκηση στην τελευταία έκδοση του ERP συστήματος της SAP σε περιβάλλον cloud.

Το πρόγραμμα οδηγεί σε πιστοποιητικό εξειδικευμένης επιμόρφωσης από το ΕΜΠ.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος και οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει μέσω της ιστοσελίδας του ΚΕΔΙΒΙΜ ΕΜΠ: https://e-learning.ntua.gr/programs/implementing-the-value-chain-through-the-use-of-erp-system-2/

Για τους απόφοιτους και τελειόφοιτους της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών και του Athens MBA, παρέχεται έκπτωση με προνομιακή τιμή.

Για πληροφορίες απευθυνθείτε στον κ. Γεώργιο Παπαδόπουλο: τηλ: 2107724141, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο e-mail του Εργαστηρίου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

806770 72d87b4334654c1daa5c7e8b26295a28 mv2